Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2021. Január 25. Hétfő - Pál

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen

A korai tavasz után nagy nehezen beállt végre a tél, aminek a szőlős gazdák is végre örülhetnek, mivel így talán nem lesz oda az idei termés sem. És hogy mi történt a tavalyi terméssel? Melyik pincészet hogyan készített belőle bort? Ezekre nem csak a jó időben kapunk választ, sőt! Aki télen látogat el a Villányi borvidékre, az különböző extrákkal is gazdagodhat.


 

 

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen – Csodás látvány

Villány minden évszakban gyönyörű, legyen az akár tavasz, nyár, ősz vagy tél. Ha szőlőföldekre gondolunk, természetesen zöldellő ültetvények jutnak eszünkbe, azonban Villány a hófödte lankákat nézve is csodálatos látványt nyújt. Az egymás mellett katonásan sorakozó villányi pincék is felveszik téli öltözetüket, ami ugyancsak exkluzív látványt nyújt. Villány viszonylag távol esik a környező településektől, így aki igazi nyugalomra vágyik, a téli, turistamentes időszakban azt mindenképp megtalálja.

 

 

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen – Az újborok

Aki télen látogat el Villányba, azon szerencsések közé tartozhat, akik elsőként kóstolják meg a tavalyi termés gyümölcsét. Büszkeséggel tölti el az embert a tény, hogy elsőként kóstolta meg Gere Tamás, a Polgár pince, vagy Villány számos másik pincészetének remekét.

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen – Pincék meglátogatása

A téli időszakban kevesebben látogatják a pincészeteket, ezért azok vezetőinek több ideje jut egy-egy látogató kiszolgálására, körbevezetésére. Biztosan akadnak olyanok, akik szeretnek extra információkhoz jutni egy-egy pincészettel kapcsolatban, esetleg csak elbeszélgetnének kedvenc boruk készítőjével. Nos, erre a téli időszaknál nem is találhatnánk jobb időpontot.

 

 

Miért látogasd meg a Villányi borvidéket télen – A Villányi borvidék programjai

A Villányi borvidék egészen Siklósig terjed, így a köztük elterülő települések meglátogatása is remek ötlet. A téli időszakban is remek programokat találhatunk. A legkézenfekvőbb egy villányi pincelátogatása, de mellette egy frissítő fürdőzés a Harkányi Gyógyfürdőben vagy a Siklós Thermal Spa-ban mindenkinek csábító lehet. Hamarosan kezdődik a mohácsi busójárás is, amit igazi magyar hagyományként nem lehet kihagyni, ha már a környéken járunk.

 

Látogasd meg te is a Villányi borvidéket, tarts velünk bortúránkra, ismerd meg a legjobb villányi pincészeteket. Kattints ide és foglalj szobát!

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Hírlevél

Kirándulási ötletek, túrajavasltok, leírások, aktuális programjavaslatok Dél-Magyarországról, Villányból hírlevelünkben. Iratkozz fel rá most, szeretni fogod!

Eseménynaptár

2021 Január

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most