Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz, hihetetlen áron a villányi borvidéken, aratézol? Néptánc csoportotok van? Kézilabda csapatban játszol? Focicsapatotok van? Más csapatsportot űzöl? Akkor ez most nagyon fog tetszeni!

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Június 24. Hétfő - Iván

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz - Hotel Beremend Rose

Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz, hihetetlen áron a villányi borvidéken

Mi kell ahhoz, hogy jó legyen egy edzőtábor? Egyrészt ne legyen drága a szállás, mégis legyen a környéken egy terem, ahol az edzéseket meg lehet tartani. Ha lehet, legyen egy városoktól távolabbi helyszínen, hogy elvonulhassunk erre az időre a világ zajától, és csak a sportnak élhessünk. Legyen tiszta a levegő, és közel a természet. Nagyon fontos a jó, kiadós és egészséges étkeztetés. Vannak olyan táborozók, akik szeretnek az edzések után kicsit kikapcsolódni, nekik fontos lehet az is, hogy legyen a környéken egy hely, ahova beülnek, kikapcsolódnak, csapatot építenek. Nos, ezt mi mind jól tudjuk, hiszen kedvelt célpontja vagyunk a sport táboroknak. Ennek megfelelően alakítottuk ki sporttáboroknak szóló ajánlatunkat is!  


Sporttábor maximális kedvezményekkel! 

Mivel magunk is szeretjük és támogatjuk a sportot, így azoknak, akik sporttábort szeretnének tartani a Hotel Beremend Rose-ban amúgy is kedvező szállás árainkból egy 20%-os kedvezmény kupont adunk! 20 fő felett a csoportos kedvezményt is megkaphatják a táborozóink, így már 30% a kedvezmény mértéke! Kattints ide és töltsd le személyre szabott kuponodat Facebook oldalunkról! Csak a 20%-os kupont kapod meg most online, de 20 fő feletti foglalás esetén garantáljuk a plusz 10 százalékot is!
 

Miért érdemes hozzánk hoznod sporttáborodat, edzőtáborodat a hatalmas kedvezmények mellett? Elmondjuk!

A Hotel Beremend Rose kedvező árai ellenére magas szintű és kiadós étkezést biztosít, amely alapja a hatékony sportolásnak. Nem kell aggódnod azért, hogy nem lesz megfelelő erőd a következő edzéshez. Sportoló menünket szükség esetén dietetikussal számoltatjuk ki, így tettünk cukorbeteg menünk összeállítása esetén is.

 

Sportesemények

A sporteseményekre kedvező áron tudjuk kibérelni a beremendi iskola tornatermét, melyet nagyon kedvelnek a hozzánk járó sporttáborozók. Hotelünk Beremend szélén a mező mellett terül el, közvetlenül a szabadtéri sportpályák mellett. Így mind a nyugalmatok, a jó levegő, mind a szabadtéri sportolási lehetőség biztosítva van.

 

Szabadidős program

Ha van erőtök a sportolás után még egy kis szabadidős programra, akkor rengeteg lehetőségből választhatok. Ha jól esne egy kis termálfürdő vagy wellness, nincs messze a harkányi termálfürdő vagy a siklósi SPA. Masszázst kérésre a Hotel Beremend Roseban is tudunk nektek biztosítani.
 
A közös vacsorák mellé, esetlegesen egy záró vacsorához nagyon jól jöhet egy kis villányi borkóstoló, melyet akár a mi hotelünkben, akár valamelyik villányi pincészetben is meg tudunk szervezni számotokra. Összességében minden rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy egy tökéletes sport tábort szervezzetek meg csapatotoknak a Hotel Beremend Rose-ban, ahogy teszik azt mások is évek óta.
 
Karate tábor, tánctábor, dzsúdó tábor, kosárlabda tábor, mind-mind tökéletes helyszínt találtak nálunk Beremenden, a Villányi borvidék egyik legnagyobb kapacitású, de kedvező árú szállodájában. Kattints ide, és foglalj most, hiszen a helyek nagy létszám esetén korlátozottak! 
 

Szerző: Máté Balázs, marketing igazgató

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Látnivalók, programok

Villányi Bormúzeum

       A Villányi Bormúzeum egész évben nyitott ajtóval várja azokat az érdeklődőket,... Tovább

Eseménynaptár

2024 Június

H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most