Warning: include(./core/fckeditor/fckeditor.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web27/web/index.php on line 9

Warning: include(): Failed opening './core/fckeditor/fckeditor.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web27/web/index.php on line 9
Karatézol? Néptánc csoportotok van? Kézilabda csapatban játszol? Focicsapatotok van? Más csapatsportot űzöl? Akkor ez most nagyon fog tetszeni!

Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz, hihetetlen áron a villányi borvidéken, aratézol? Néptánc csoportotok van? Kézilabda csapatban játszol? Focicsapatotok van? Más csapatsportot űzöl? Akkor ez most nagyon fog tetszeni!

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2017. December 17. - Lázár

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken Csapatban akár 2500 forinttól!
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz - Hotel Beremend Rose

Egy ideális helyszín sportolóknak edzőtáborozáshoz, hihetetlen áron a villányi borvidéken

Mi kell ahhoz, hogy jó legyen egy edzőtábor? Egyrészt ne legyen drága a szállás, mégis legyen a környéken egy terem, ahol az edzéseket meg lehet tartani. Ha lehet, legyen egy városoktól távolabbi helyszínen, hogy elvonulhassunk erre az időre a világ zajától, és csak a sportnak élhessünk. Legyen tiszta a levegő, és közel a természet. Nagyon fontos a jó, kiadós és egészséges étkeztetés. Vannak olyan táborozók, akik szeretnek az edzések után kicsit kikapcsolódni, nekik fontos lehet az is, hogy legyen a környéken egy hely, ahova beülnek, kikapcsolódnak, csapatot építenek. Nos, ezt mi mind jól tudjuk, hiszen kedvelt célpontja vagyunk a sport táboroknak. Ennek megfelelően alakítottuk ki sporttáboroknak szóló ajánlatunkat is!  


Sporttábor maximális kedvezményekkel! 

Mivel magunk is szeretjük és támogatjuk a sportot, így azoknak, akik sporttábort szeretnének tartani a Hotel Beremend Rose-ban amúgy is kedvező szállás árainkból egy 20%-os kedvezmény kupont adunk! 20 fő felett a csoportos kedvezményt is megkaphatják a táborozóink, így már 30% a kedvezmény mértéke! Kattints ide és töltsd le személyre szabott kuponodat Facebook oldalunkról! Csak a 20%-os kupont kapod meg most online, de 20 fő feletti foglalás esetén garantáljuk a plusz 10 százalékot is!
 

Miért érdemes hozzánk hoznod sporttáborodat, edzőtáborodat a hatalmas kedvezmények mellett? Elmondjuk!

A Hotel Beremend Rose kedvező árai ellenére magas szintű és kiadós étkezést biztosít, amely alapja a hatékony sportolásnak. Nem kell aggódnod azért, hogy nem lesz megfelelő erőd a következő edzéshez. Sportoló menünket szükség esetén dietetikussal számoltatjuk ki, így tettünk cukorbeteg menünk összeállítása esetén is.

 

Sportesemények

A sporteseményekre kedvező áron tudjuk kibérelni a beremendi iskola tornatermét, melyet nagyon kedvelnek a hozzánk járó sporttáborozók. Hotelünk Beremend szélén a mező mellett terül el, közvetlenül a szabadtéri sportpályák mellett. Így mind a nyugalmatok, a jó levegő, mind a szabadtéri sportolási lehetőség biztosítva van.

 

Szabadidős program

Ha van erőtök a sportolás után még egy kis szabadidős programra, akkor rengeteg lehetőségből választhatok. Ha jól esne egy kis termálfürdő vagy wellness, nincs messze a harkányi termálfürdő vagy a siklósi SPA. Masszázst kérésre a Hotel Beremend Roseban is tudunk nektek biztosítani.
 
A közös vacsorák mellé, esetlegesen egy záró vacsorához nagyon jól jöhet egy kis villányi borkóstoló, melyet akár a mi hotelünkben, akár valamelyik villányi pincészetben is meg tudunk szervezni számotokra. Összességében minden rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy egy tökéletes sport tábort szervezzetek meg csapatotoknak a Hotel Beremend Rose-ban, ahogy teszik azt mások is évek óta.
 
Karate tábor, tánctábor, dzsúdó tábor, kosárlabda tábor, mind-mind tökéletes helyszínt találtak nálunk Beremenden, a Villányi borvidék egyik legnagyobb kapacitású, de kedvező árú szállodájában. Kattints ide, és foglalj most, hiszen a helyek nagy létszám esetén korlátozottak! 
 

Szerző: Máté Balázs, marketing igazgató

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Hírlevél

Kirándulási ötletek, túrajavasltok, leírások, aktuális programjavaslatok Dél-Magyarországról, Villányból hírlevelünkben. Iratkozz fel rá most, szeretni fogod!

Látnivalók, programok

Néprajzi Múzeum, Pécs

Baranya megye egyik jellemzője, hogy az évek során sokszínűvé lett nemzetiségi összetételet és ez által a... Tovább

Eseménynaptár

2017 December

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most