Pihenjen osztályával, tanulóival a villányi borvidéken! Íme az ideális osztálykirándulás, nyári tábor helyszín! Pihenjen osztályával, tanulóival a villányi borvidéken!

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Július 24. Szerda - Kinga, Kincső

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Osztálykirándulás, nyári tábor gyerekeknek ideális helyszínen.

Pihenjen osztályával, tanulóival a villányi borvidéken! Íme az ideális osztálykirándulás, nyári tábor helyszín! Pihenjen osztályával, tanulóival a villányi borvidéken!

Miért ideális a Hotel Beremend Rose osztálykiránduláshoz, nyári gyerektáborok megtartásához? Nézzük át, mi is kell egy jó gyereküdültetéshez.               


 
 
 
 
 
 
 
 
  • Először is, biztonság. A Hotel Rose környékén semmilyen veszélyes tényezőt nem találunk. A szomszédban egy hatalmas mező, másik oldalon sportpályák, majd egy lakópark veszi körül. Az ajtók zárhatóak, portaszolgálat van. 
  • Fontos a jó étel, amivel a gyerekek elégedettek. A Hotel Beremend Rose messze földön híres jó ellátásáról. Ezzel mindenki elégedett lesz! 
  • Fontos a kedvező ár! Bizony a gyerekek nem a leggazdagabb célcsoport. A Hotel Beremend Rose különleges kedvezményeket nyújt gyerektáborok és osztálykirándulás szervezők részére! Ilyen kedvezően nem jut ekkora szálláslehetőséghez!
  • Aktív szabadidős programlehetőségek. Beremend környékén nincs hiány kulturális látnivalókból, történelmi emlékekből, természeti látnivalókból, kirándulási helyszínekből és sportlehetőségekből sem! Részletekért tájékozódjon nálunk! Kérésre idegenvezetőt is biztosítunk! 
  • Legyen meg a nagy utazás élménye! A kirándulás akkor jó, ha kiszakadunk a mindennapokból. Beremend a Horvát határtól öt kilométerre található, ha akarunk (mivel már Horvátország is EU), pillanatokon belül egy másik országban lehetünk, de estére mégis otthon! Ez aztán a nagy élmény a gyerekeknek! A horvát oldalon is van ám látnivaló bőven, akár 10-50 km távolságban is! 
 
Azt gondoljuk, nincs jobb osztálykirándulás és nyári tábor helyszín, mint a Hotel Beremend Rose! Kérje ajánlatunkat itt, Ön és a gyerekek sem fognak csalódni!
 

 

 

Mindenki tudja, mennyire fontosak az osztályközösséget még erősebbé kovácsoló osztálykirándulások és táborozások. Ilyenkor a gyerekek önfeledtebben és gondtalanul szórakozhatnak távol az iskolától, ahol a pedagógusok is kicsit kötetlenebbül foglalkozhatnak velük, miközben maguk is pihennek. Persze nem mindig elég egy megfelelő tábor, valamilyen program és kirándulási lehetőség sem árt, főleg ha az a tábor közelében található. Dél-Magyarország legszebb tájaira invitáljuk most önt és osztályát, csoportját! Beremend tökéletes helyen fekszik, hiszen Villány és Harkány mellett egy olyan háromszög csúcsa, amely magába foglal rengeteg természeti és turisztikai látványosságot, amelyet mind a gyermekek mind a tanárok ugyanúgy élvezhetnek.

Beremend látnivaló

Beremend számos templommal rendelkezik, köztük görögkeleti szerb, római katolikus és református templomokkal, de ha az ember csak egy igazán látványos vallásos építményt szeretne megnézni, akkor annak a Megbékélés Kápolnájának kell lennie, amely ikonikus épülete településünknek. Szokatlan formái miatt talán még a gyermekeknek is érdekes látnivalónak bizonyul.
Múzeumaink között megtalálható a kovácsmúzeum, amelyben a látogatók korabeli kovácsszerszámokat és a régi idők fémmunkálási szokásait ismerhetik meg.
A gyermekek ezen kívül Hotelünk melletti sportpályákon fáraszthatják ki magukat, ami után igen jól esik egy pihentető strandolás Beremend karsztvizes strandján.

Villány látnivalói

Számos temploma, pincészete, valamint bormúzeuma mellett Villány természeti látnivalókkal is rendelkezik szép számmal. Akár a Templom-hegyi tanösvényre is gondolhatunk itt, amelyen végighaladva egy hajdani kőbánya területén a jura időszaki és pleisztocén-pliocén kori fossziliákat ismerhetik meg a gyerekek, ezzel egy rögtönzött földrajzórába csöppenve.

Siklós látnivalói

Siklós egyértelműen kihagyhatatlan látnivalója a Siklósi vár, amelyet még a XV. században építettek gótikus stílusban. Azért is fontos ez a nevezetesség, ugyanis ez hazánk fontos történelmi nevezetessége, ez az egyik legépebben megmaradt középkori vár Magyarországon. Idegen kultúrák megismerésének tökéletes emléke Malkocs bej dzsámija, amit a magas rangú török személyiség még a XVI. században építtetett. Siklós számos temploma mellett Villányhoz hasonlóan rendelkezik tanösvénnyel, azonban itt a tájegység jellemző növényeivel ismerkedhetnek meg a Csodabogyó tanösvényt végigjárók.

Harkány látnivalói

Bár Harkány nevezetességről ismert, egyvalamiről sokaknak ismerős neve: remek gyógyvizes fürdőiről. A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő tagadhatatlanul olyan kikapcsolódást nyújt, melyet a gyerekek épp úgy élveznek, mint a pedagógusok, felnőttek. A 200 éves múltra visszatekintő strand rendelkezik gyógy-, strand-, és látványfürdő résszel, amelyben minden korosztály megtalálja a számára szimpatikus kikapcsolódási lehetőséget.

 

Bármilyen igény is merüljön fel, megoldjuk! Várunk mindenkit szeretettel!
Ajánlatunkat itt kérheti!

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Látnivalók, programok

Futó László Pál Múzeum, Harkány

A múzeumnak épült ház földszinti kiállítótermeiben Futó Lászl Pál állandó életmű... Tovább

Eseménynaptár

2024 Július

H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most