Aktív, sportos csapatépítés, maradandó élményekkel, a Villányi borvidéken!

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2023. December 9. Szombat - Natália

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Aktív, sportos csapatépítés, maradandó élményekkel, a Villányi borvidéken!

Aktív, sportos csapatépítés, maradandó élményekkel, a Villányi borvidéken!

A jó főnök nem csak pénzzel motivál. De vajon mi másra vágynak a munkatársak? A kutatások szerint élményre, kikapcsolódásra, kiszakadásra a hétköznapok világából, az elfásultságból. Tapasztalataink szerint, ezekben bővelkedve távoznak tőlünk vendégeink.  A  szakirodalom szerint egy  szerint az eredményeket is hozó csapatépítésben a szórakozáson túl nagyon fontos, hogy a résztvevők képet kapjanak társaik koncentráló-, és alkalmazkodó képességéről, az egymáshoz való viszonyulásról, valamint arról, hogy ki milyen hatékony a feladatok megoldásában. Ehhez nyújtunk helyszínt és professzionális csapatépítő partnereink segítségével szakmailag megalapozott programokat is. Hagyjátok magatok mögött a nagyváros zaját, válogassatok az alábbi különleges programjainkból, vagy csak egyszerűen rendezzetek természet közeli környezetben céges focimeccset, kosármérkőzést, vagy futóversenyt, majd vegyetek részt egy igazi tanyasi pusztaolimpián! 


Csapatépítés sportosan egy gyönyörű vidéken!

 
Az egyik legutóbbi csapatépítésről szóló programajánlónkban egy rövid, de annál intenzívebb hízótábor lehetőségét körvonalaztuk, mely során még egy disznó is áldozatul esett. Ha a rengeteg elfogyasztott kalória megtette a hatását, ideje leadni 1-2 kilót! Irány hát a Hotel Beremend Rose a Villányi borvidék szállodája! Ígérjük, most jóval szelídebb javaslattal várunk Titeket. Az ajánlatunkat itt kérhetitek.


A szobáktól fér méterre  műfüves- és nagyméretű futballpálya, kézilabdapálya, kosárlabdapálya és futópálya áll a rendelkezésetekre!

 
Kétcsillagos szállodánk minden szobája mellékhelyiséggel és zuhannyal felszerelt, így nyugodtan megizzadhattok a megerőltető programoktól, nem kell órákat várnotok a tisztálkodásra. A szobáktól amúgy sem kell sokat gyalogolnotok a szomszédos sportpályákig, alig száz méteren belül kis műfüves- és nagyméretű futballpálya, kézilabdapálya, kosárlabdapálya és futópálya áll a rendelkezésetekre! Indulhat hát a céges mérkőzés, levezethetitek a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget! 
 

Regenerációnak egy kiváló borvacsora

 
Miután mindenki véletlenül bokán rúgta a főnökét, indultok zuhanyozni, majd következik a vacsora. A szálloda éttermében kiváló borvacsorán vesztek részt, a Sommelier Villány, és Magyarország kiválóságait mutatja be Nektek az anywine kínálatából! Hogy mi is az az anywine? Itt megtudhatod!  
 

Csapatépítős játékok a hangulat fokozására

 
Másnap komoly erőfeszítés vár rátok. Csapatépítő játékokat kell teljesítenetek a Siklós keleti csücskében található a Tenkes Kapitánya Lovastanyán! Alig negyedórás út a tanyáig és jöhet is a mehet! A helyszín kivételes adottságokkal rendelkezik, közel van a siklósi várhoz, mely szépsége egyedülálló az egész országban. Itt minden igény kielégíthető, legyen szó játékos élményprogramról, GPS-túráról, egész napos sportvetélkedőről, csapatépítő főzésről, lovas kocsikázásról, egyszóval bármilyen tréningről, vagy csapatépítő rendezvényről. Mondd el mit szeretnél és megoldjuk!
 

Slágerek:

 
- kincskeresés GPS-sel
- szeszcsempészet
- pusztaolimpia
- íjászat
- borszívás lopóval
- pusztasí
- hintótolás szlalom pályán
- üvegverés karikás ostorral
- talicska szlalom
- patkódobás
- tojásfutás
- tenkes olimpia
- fúvócső
- patkóemelés
- zsákban futás
- tanya kvíz
 

A következő programokat tudjuk még ajánlani:

 
- sétakocsikázás (pálinkával, pogácsával)
- borkóstoló (zsíros kenyérrel)
- csikós bemutató
- étkezési lehetőség
 

Egyszóval nem fogtok unatkozni! A nagy munkában a Lovastanyán is megebédelhettek, a következő menüket melegen ajánljuk:

 
1. Buga Jakab menü: házikolbász, parasztsonka, szalonna, körözött, sajtok, paradicsom, zöldpaprika, hagyma, házikenyér, gyümölcs, házi sütemény
 
2. Tenkes Kapitánya menü: az udvar közepén felállított szabad tűzön rotyogó bográcsgulyásból, mindenki szabadon meríthet, desszertnek a tanya rétest ajánljuk
 
3. Ezredes Úr lakomája: szakácsaink kemencében sütik a csülköt, csirke combokat, és a sült oldalast, köretek, savanyúságok, desszertnek a tanya rétest ajánljuk
 

Ha még az idén lefoglalod a 2014 évi csapatépítésedet, akkor szállásdíjainkból akár 30% kedvezményt is kaphattok! A csoportodra szabott egyedi ajánlatunkat itt kérheted. Látogassatok el hozzánk! Siklós és Beremend rátok vár!

 
 
 
 

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Látnivalók, programok

Victor Vasarely Múzeum, Pécs

  A Vasarely Múzeum Pécs egyik leglátogatottabb, legismertebb kiállítóhelye. A megnyitása óta... Tovább

Eseménynaptár

2023 December

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most