Szlavónia vizeinek és erdeinek legpompásabb zöld színfoltja és az egyik lejelentősebb természeti ékköve a Kopácsi rét. A nyugalmat árasztó természet és a nyüzsgő állatvilág egy igazán nagyszerű elegyet alkot. Ha valamit az életben egyszer mindenkinek látn

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2021. Október 25. Hétfő - Bianka

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Csodálatos Kopácsi rét

Szlavónia vizeinek és erdeinek legpompásabb zöld színfoltja és az egyik legjelentősebb természeti ékköve a Kopácsi rét. Európa legnagyobb mocsaras területeinek egyike a Dráva és Duna torkolatánál, Eszék közelében található. A Kopácsi rét valójában egy növény-, és állatani rezervátum, annak nyűzsgő életével, amit ha figyelmesek vagyunk, mi is megtapasztalhatunk. Színpompás növényvilága, nyugalmat sugaló zöld területei valóban nagyszerű élményt nyújtanak az ide látogatóknak. Ha valami, akkor a Kopácsi rét az a terület, amelyet az életben egyszer mindenkinek látnia kell. Íme egy kis ízelítő a rétből: 

(Persze a képek nem tudják teljes mértékben visszadni a valóságot, mert azt látni kell!)

 

Beremendtől és hotelünktől semmi sincs messze, még a Kopácsi rét sem. Ha kedvet kaptál megnézni a Kopácsi rétet, élvezni a környezete nyújtotta nyugalmat és a belőle áradó harmóniát, akkor szállj meg nálunk! Szállodánkban folyamatos akciókkal várjuk a kedves vendégeinket. Az aktuális kedvezményekért kattints ide most: 

http://www.hotelberemendrose.hu/csomagajanlatok_nsPg-0.html

 


Ossza meg!

Vissza: Képgalériák
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Hírlevél

Kirándulási ötletek, túrajavasltok, leírások, aktuális programjavaslatok Dél-Magyarországról, Villányból hírlevelünkben. Iratkozz fel rá most, szeretni fogod!

Eseménynaptár

2021 Október

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most