Kerékpártúrák, gyalogtúrák, fürdőlátogatás, kiruccanás Horvátországba, Eszék, Kopácsi rét, borkóstolás Villányban, a Gere, Tiffán, Bock, Sauska, pincékben.

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2022. Augusztus 17. Szerda - Jácint

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Nyaralás, kirándulás egyénileg a Délvidéken, és a Villányi borvidéken

A Hotel Beremend Rose nem csak a Villányi Borvidék egyik legnagyobb szállodája, nem csak kedvező áraival tűnik ki a többiek közül, hanem azzal is, hogy egyéni és csoportos utazóknak is kínál szervezett utazásokat.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lehetőségeket és időpontokat, melyekre akár egymagad is jelentkezhetsz, mi mindent megszervezünk számodra. Ha nagyobb csoporttal jönnél, tekintsd meg csoportos útjainkat ide kattintva!

Nálunk SZÉP kártyával is fizethetsz!
 

A 6 napos 5 éjszakás nyaralás a Délvidéken, Magyarország legdélibb pontján: Pécs, Beremend, Bizovac Aquapolis (HR), Siklós, Harkány, Villány, Kopács (HR), Eszék (HR) buszos kirándulások idegenvezetéssel és fürdőzéssel részletes programleírását itt olvashatja! Pécs és környéke kirándulás orfűi lepénysütéssel, idegenvezetéssel és további fakultatív lehetőségekkel - 3 napos kirándulás ajánlat részletes programját itt tekintheti meg!
Határon innen, határon túl, kulturális utazások hétvégéje a Délvidéken idegenvezetéssel és további fakultatív lehetőségekkel - 3 napos kirándulás ajánlat részletes programjaiért ide kattintva olvashatja! Határon innen, határon túl, kulturális utazások hétvégéje a Délvidéken idegenvezetéssel és teljes ellátással - 2 napos kirándulás ajánlat részletes programjaiért ide kattintson!

Ha kérdésed van hívj bennünket a +36-72-574-051 számon vagy mobilon a  +36-30-864-5860 számon, vagy írj nekünk ide kattintva! 


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:


Cukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Látnivalók, programok

Megbékélés Kápolna

A Megbékélés Kápolna Beremend községének területén található. A kápolna építését 1993-ban kezdték meg... Tovább

Eseménynaptár

2022 Augusztus

H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most