Az Élményszüret ideje alatt be lehet járni azt az óriási vidéket, ahol terem az a szőlő és gyümölcs, melyből a varázslatos villányi borok és a pincészet különleges prémium kategóriás gyümölcsborai készülnek.
Akinek kedve szottyan egy kis szüretre, minden gondolkodás nélkül segíthet a pincészet dolgozóinak, szüretelhet Cabernet Franc-t vagy Portugiesert sőt, ha megkívánja az édes és friss mustot, akár préselhet is magának helyben a saját szüretelésű szőlőből!
Miközben a leszüretelt szőlő traktorral a pincébe érkezik, a "dolgozók" is lesétálnak a pincébe, stílusosan egy harmonikás társaságában. A szüretelőket gazdagon megrakott, paraszttálas ebéd várja a Mokos Családi Pincészet teraszán, csodás kilátással a palkonyai pincesorra. A paraszttálas ebéd keretében saját és helyi termelők által készített finomságok kerülnek az asztalra! Ezt követően a csapat bepillantást nyerhet a modern borkészítési technológia rejtelmeibe is, majd megkóstolhatja a frissen készült mustot is.
A programra előzetes regisztáció szükséges! Kérjük, jelentkezzen be a programra a 06-72-200-201-es telefonszámon, vagy érdeklődjön e-mailben ( info@mokos.hu).
A csomag tartalma és programterv:
- Gyülekező a Mokos Pincészetnél (7771 Palkonya, Hegyalja út 1.)
- Transzfer a szőlőhegyre 10:00-tól indul folyamatosan
- 10:30-tól szüret, majd paraszttálas szüreti ebéd, végül feldolgozás és mustkóstoló.
- A program körülbelül délután 14.00-15.00 óra felé ér véget!
A program ára: 4.900 Ft/fő, 12 éves kor alatt 50 %, 12,01-16 éves kor között 30 % kedvezményt biztosítanak a program árából!
Kommentek
Még nincsnenk hozzászólások.