Harkányi gyógyfürdő, avagy Csobbanj az éjszakában! - Gyógyító és frissítő kezelések, melytől a test és lélek újra harmóniába kerül egymással

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Április 19. Péntek - Emma

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Harkányi gyógyfürdő, avagy Csobbanj az éjszakában!

Harkányi gyógyfürdő, avagy Csobbanj az éjszakában!

Forrás: harkanyfurdo.hu

Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle szökőkutak között található. Nem csak pihentető, gyógyító és frissítő kezeléseket lehet igénybe venni, de a holisztikus gyógymódok során az idelátogatók teste és lelke újra harmóniába kerül egymással.


 
 
 
 
Az ionokban gazdag termálvizet a 19. században fedezték fel, melynek vizét tudományosan igazolják, hogy a holttengeriéhez hasonló hatású. Az óriási mennyiségű ásványi anyag tartalma, nagy mennyiségű karbonyl szulfid és kén, mely vízben oldott és légnemű állapotban 150.000-szeresen szívódik fel, így jóval hatékonyabban csökkenti a gyulladásos betegségeket, hozzájárul a reumatológiai és a meddőség kezeléséhez, mozgásszervi, ízületi betegségek gyógyításában, a csontritkulás, a pikkelysömör ellen, sőt gyorsítja a sejtek regenerálódását is.
 
 
A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja a vendégeknek a gyógyulást.
 
Bőrgyógyászok kimagasló eredményeket értek el a pikkely-sömör (psoriasis) kezelése során a harkányi gyógyvízzel. A világ mindössze két olyan hely van még Harkányon kívül, ahol bizonyítottan gyógyítható a pikkelysömör.
 
 

Csobbanj az éjszakában!

 
 
Hűvös őszi estéken és a hideg havas éjszakákon forrón gőzölgő élménnyel vár a Harkányi Termálvíz. Szeptember második felétől minden pénteken különleges éjszakai élményre invitál a kénes vizéről híres gyógyfürdő. 
 
Este 20 órától egészen éjfélig van lehetőség elmerülni a nem mindennapi élményben és megmártózni a sötétség leple alatt (jegyvásárlási lehetőség 22:45-ig).
 
Belépőjegy árak: Délutáni Gyógyfürdő belépőjeggyel: Felnőtt: 2 200 Ft, kedvezményes 1 500  Ft
 
Kedvezménykártyák melyeket elfogadunk: Harkány ICARD, Pécsi Tüke Kártya, Hungary Card,  Kedvezményes belépő (harkányi lakos) részére.
 
 
 
 

 

Amennyiben szeretné igénybe venni a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő szolgáltatásait, kattintson ide és foglaljon szállást nálunk most, akciósan!

 

 

Szerző: VZs

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Látnivalók, programok

Kristálybarlang

          A napjainkban még létező és egyben a terület legjelentősebb... Tovább

Eseménynaptár

2024 Április

H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most