Edzőtábor helyszín szállás a villányi borvidéken, judo, karate, tánctáboroknak Crossfit és a Judo Budap​esten

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Május 20. Hétfő - Bernát, Felícia

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Mozogj az egészségedért, a legjobb egy jó csapatban!

Edzőtábor helyszín szállás a villányi borvidéken, judo, karate, tánctáboroknak

A rendszeres testmozgás nagyon fontos peremfeltétele az egészséges életmódnak. Az edzések során szervezetünkben endorfin termelődik, ezzel boldogabbak és hosszú távon lényegesen kiegyensúlyozottabbak leszünk. Mindemellett rengeteg pozitív hatása van még az aktív sportolásnak, ami az ember egész életére kihat. Csak hogy még párat említsek a jó közérzet biztosításán túl; kitartásra, összpontosításra és fegyelemre nevel, valamint nem utolsó sorban jó alakot biztosít. Nem véletlen az ősi mondás: „ép testben ép lélek”. Mi nem csak beszélünk arról, mi kell az egészséges életmódhoz, segítünk is megvalósítani! , Mi, a Hotel Beremend Rose vezetői szeretjük a sportot és kifejezett célunk, hogy kiváló lehetőséget biztosítsunk a magyar ifjúság számára. Szeretnénk rendkívül kedvező árainkkal olyan szolgáltatást nyújtani az edzőtáborozni vágyóknak korosztálytól függetlenül, amely nagymértékben hozzájárul a sportolók egészséges testi-lelki fejlődéséhez, a tapasztalatszerzéshez és a rekreációhoz. Ezért edzőtáborok számra KÜLÖNLEGESEN NAGY KEDVEZMÉNYEKET BIZTOSÍTUNK SZÁLLÁSDÍJAINKBÓL, egyes sportágaknál, melyek nagy kedvenceink, még ezt is megfejeljük további kedvezményekkel! 


Ha szeretnél sportegyesületednek, csapatodnak egy olcsó, de jó minőség szállást edzőtáborozáshoz, kivalló étkezéssel, sportpályákkal, fedett teremmel, rengeteg szabadidős programmal, vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva! 
 

A sport és a Villányi borvidék szállodája, a Hotel Beremend Rose egyik tulajdonosának kapcsolata

Jómagam tizenévesként kezdtem el aktívan sportolni, persze csak amatőr szinten. Nagyjából 14 lehettem, amikor úgy döntöttem, hogy ideje ledobni a „babahájat” és leballagtam a Római-part egyik akkoriban nyílt fitness termébe és elkezdtem ismerkedni a kézi súlyzóval végzett gyakorlatok alapjaival. Így is ment ez jó pár évig, amíg rájöttem, hogy a „gyúráson” túl is van élet a sportban. Személyi edzőm és barátom, Ledényi Levente többszörös magyar bajnok és Európa Kupa győztes judo versenyző, a budapesti Ledényi Judo Iskola alapítója és vezetője vezetett rá arra, hogy szép és jó dolog kinyomni ötször-nyolcszor a száztíz kilót fekve, de ettől még nem feltétlenül lesz igazi állóképességem és erőm. Felhívott hát Levi az egyik „köredzésére” az emeletre, és én persze fél órán belül kifeküdtem. Pedig, így utólag visszagondolva, nem is volt túl szofisztikált az az első gyakorlatsor. Leventétől megtanultam, hogy mi is az a kettlebell és a lengetés, hogyan kell úgy felkapni a vasgolyót úgy, hogy ne törje darabokra a csuklómat, mire jó egy vastag kötél azon túl, hogy kiköthetünk vele egy vitorlást, és hogy a bokszzsákot nem csak ütni lehet, hanem cipelni is, no meg azt, hogy mit jelent a „tekerést” és a „nyalókát” a „négyüteművel” kombinálni. 
 
Mindezeket a gyakorlatokat rendszeres futással, ugrókötelezéssel ötvözve és tervezetten, programszerűen végezve igazi „acélemberekké” válhatunk. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem is olyan nehéz a hétvégi nagybevásárlás után a szatyor, vagy, hogy simán felkapod az asztalt a nappaliban, ha véletlenül begyűrődött alá a szőnyeg. Nekem az a véleményem, hogy ha valaki egyszer a rendszeres mozgás szerelmese lesz, az sosem fog tudni lemondani róla. A mozgás maga egy életforma, amit meg kell élni, meg kell tapasztalni az összes pozitív hatásával együtt, és ott véged is van; a sport örökre megragad magának. Olyan van az életben, hogy jön egy-két hullámvölgy, nincs időd eleget mozogni, felszedsz pár kilót, vagy még többet is, de utána úgyis újrakezded az egészet, mert hiányzik. Egy biztos, ha valaki egyszer rendszeresen mozgott és rászokott, az sosem lesz elhízott, még 70 évesen sem. 
 
Leventétől tanultam a judo és a földharc alapjairól is. Az első ilyen típusú tapasztalatszerzésemtől fogva nagy elismeréssel tekintek azokra a magyar és nemzetközi birkózókra, judo-¬sokra és egyéb küzdősportot művelőkre, akik az életformájukká tették ezt a típusú mozgásformát! A birkózás maga, már az ókori olimpiákon is jelen volt, azóta számos válfaja alakult ki. Ebben a sportágban iszonyatos jelentősége van az összpontosításnak és az erőnlétnek, mely képességekre csak rendkívül kemény és kitartó munkával lehet szert tenni. Ennek kiváló eszközei a saját testsúllyal végzett gyakorlatok (tradicionális calisthenic) és az általános állóképesség és erőnlétfejlesztő edzések (crossfit). Igazából elmondhatjuk, hogy minden élvonalbeli birkózó, vagy judo versenyző rendszeresen végez ilyen típusú edzéseket, mondhatni ezeknek a mesterei. Nagy elismeréssel tekintek azokra, akik ezt a nehéz utat végigjárva igazi, számon tartott, élvonalbeli sportolókká váltak, éppen azért, mert jómagam is amatőr szinten belekóstoltam ebbe a világba és ennek a mozgásfajtának a szerelemese lettem. 
 

Szálloda sportolóknak a Villányi borvidéken

Szállodánkban, a kétcsillagos 156 férőhelyes Hotel Beremend Rose-ban igyekszünk Magyarország legdélibb pontján olyan jelentős kedvezményeket biztosítani a szállásdíjainkból az edzőtáborozásra vágyó birkózók, judo-sok és egyéb küzdősportot folytatók számára - legyen szó akár gyermek, ifi, vagy felnőtt korosztályról-, mely nagymértékben lehetővé és elérhetővé teszi számukra a megszokott környezetből történő kiszakadást, és a minél hosszabb táborozást. Mindehhez kedvező áron kiadós, teljes ellátást is ajánlunk mintegy 40 fő befogadó képességű éttermünkben. A hotelünk tőszomszédságában található Beremendi Építők SK (http://www.beremendiepitok.hu/) focipályáin és futópályáján akár szabadtéri edzések is megoldhatók, a nagyközség iskolájának 330 m2 alapterületű tornaterme pedig szeretettel várja a tatamikat és rajta küzdőket! Nyáron Beremend karsztvizes megújult strandja várja a táborozókat. Az edzések után a szállodában masszázst is tudunk biztosítani. Beremend horvát-magyar határátkelőként, földrajzi fekvésénél fogva akár nemzetközi edzőmérkőzésekre és tapasztalatszerzésre is lehetőséget biztosíthat. Ajánlatunkat ide kattintva kérhetitek.
 

Crossfit és a Judo Budapesten 

Ha Budapesten élsz és kedvet kaptál kipróbálni magadat a crossfit és a judo világában, vagy szeretnéd gyermeked egészséges testi-lelki fejlődését már akár 3-4 éves korban megalapozni, keresd Ledényi Leventét bizalommal. Én tiszta szívből tudom ajánlani, mind a mostanra már hatéves múltra visszatekintő, mintegy 130 tagot számláló Ledényi Judo Iskolát, mind Leventét, mint személyi edzőt. A Testnevelési Egyetemen végzett judo szakedzőként nagy türelemmel, szeretettel és odaadással kezeli a kis judokákat Budapesten már 3 helyszínen (Óbudán, Kispesten és a VII. kerületben), akik – a sok törődésnek és a komoly tantervnek hála - sorra ontják az érmeket! A III. kerület Kalászi út 5-7. szám alatti Képzőművészeti Iskolában hamarosan megnyíló mintegy 200m2 alapterületű crossfit termében pedig te is görgetheted a traktor kereket, vagy tekerheted azt a bizonyos tekerőt!
 
 
 
 

Foglalj szobát edzőtáborodnak, kattints ide!

 
 

Szerző: Kalmár András

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Időjárás

Beremend
11. 15. Sze


Min-Max: °C °C


Heti időjárás előrejelzés

Látnivalók, programok

Pécs ókeresztény temetője

  Miért olyan különleges és figyelmemre méltó a sírkamra? Nos, legfőképpen azért, mert az... Tovább

Eseménynaptár

2024 Május

H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most