Esküvő 2014 ideális helyszínen, kedvező árakkal! Gyorsan dönts, fogynak a helyek!

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Május 20. Hétfő - Bernát, Felícia

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Esküvő 2014 ideális helyszínen, kedvező árakkal! Gyorsan dönts, fogynak a helyek!

Esküvő 2014 ideális helyszínen, kedvező árakkal! Gyorsan dönts, fogynak a helyek!

Lassan itt a tavasz, egyre hosszabbak a nappalok. Közeledik az esküvő szezon! Sokan éppen most tervezgetik életük eme legfontosabb eseményét. Többünknek megvolt már ez az élmény, és mi is nagy gondossággal és odaadással tervezgettük ezt a napot.  Mindennek tökéletesnek kell lennie! Gyakori probléma a szervezéskor, hogy a fél-, vagy akár az egész rokonság teljesen más vidékről érkezik, és alig marad keret az elszállásolásra, így a hajnalig tartó mulatozás is kérdésessé válik. Erre a problémára szeretnénk mi elérhető megoldást ajánlani mindazok számára, akik a Villányi borvidéken tervezik kimondani a boldogító igent!  


Először is egy pár szót arról, hogy miért is érdemes Siklós-Villány térségében esküvőt szervezni. 

 

Máriagyűdi kegytemplom, a tökéletes választás az egyházi szertartásra

 
Közvetlenül Siklós mellett található a máriagyűdi kegytemplom, mely 2008-ban Basilica Minor rangot kapott XVI. Benedek pápától. A dombok alatti forrás már a Római Birodalom idején is pihenőhelyként szolgált. Feltételezések szerint keresztény szlávok Szűz Mária-oltárt helyeztek itt el, szent helyként tisztelték. Bencés szerzetesek 1006-ban megtalálták a kegyelettel körülvett Mária-szobrot és kápolnát emeltek fölé. 1148-ban II. Géza király templomot építtetett. A ferencesek a templomot a 18. században bővítették ki és szentelték fel. Máriagyűd ma az ország egyik legkedveltebb zarándokhelye a 17. századi Mária-jelenések miatt. Feljegyzések szerint Szűz Mária 1687-ben jelent meg itt először egy Tamás nevű katolikus gazdának. Az idelátogató zarándokok számát évente mintegy félmillió főre becsülik. Maga a templom gyönyörű kéttornyú, barokk stílusú, római katolikus kegytemplom. A jelenlegi kegyszobor az 1706-os jelenéseket követően az akkori megyéspüspök adományaként került ide. A templomban esküvői szertartásokat is tartanak. 
 

45 szobás, 2 csillagos hotelünk nagyon kedvező árajánlatokat küldd a 2014-ben házasulandók részére! vedd fel velünk a kapcsolatot MOST, amíg még vannak helyek! Kattints ide!

Esküvői fotózás, de hol?

 
Ez a vidék nem szűkölködik a kitűnő lehetőségekben, ha fotózásról van szó. A kegytemplom környezete is gyönyörű, de nem kell sokat utazni a siklósi várig sem, mely nem hétköznapi látvánnyal kecsegtet. Ha valaki ennél természetközelibb környezetre vágyik a fotózáshoz, annak ott van a közeli Szársomlyón 180 méteres tengerszint feletti magasságban sziklafalak között elterülő Nagyharsányi Szoborpark területe, ahol 1967 óta alkotnak a művészek. A helyszínen készült műalkotások az egykori fűvel benőtt bányateknőben kerültek Magyarországon egyedül álló módon kiállításra. A parkból gyönyörű panorámával tárul elénk a borvidék. 
Ha esküvői fotózásról van szó, akkor elengedhetetlen a kiváló minőség és a profi, tapasztalt fényképész! Mindehhez bátran ajánlom figyelmetekbe a BRX Fotó munkatársait! Személyes tapasztalataim alapján mondhatom, hogy ez a csapat rendkívül korrekt, felkészült és a referenciájuk önmagáért beszél. Minderről ti is meggyőződhettek a weboldalukon: http://brxfoto.hu/. Ha őket választjátok esküvői fotósnak, akkor a szállásukról mi gondoskodunk!
 

Mi legyen a násznéppel, amíg tart az esküvői fotózás?

Ez is örök kérdés, mivel egy alapos fotózás akár több órát is igénybe vehet. Kiváló lehetőség lehet például egy lovasbemutató a siklósi Tenkes Kapitánya Lovastanyán, ahol akár pusztabuszt is bérelhettek a násznépnek a hangulat fokozása érdekében. Az ifjú párt akár külön hintóval is elszállítják az esküvő helyszínéről a fotózásra és vissza. Kemencés finomságok és kiváló helyi folyóborok biztosítják közben a remek hangulatot a lagzira várakozók számára.
 

Indulhat a buli! Lagzi 2014! 

Villány-Siklós vidékén rengeteg lehetőség nyílik a lakodalom megrendezésére. Külön szeretnénk kiemelni az imént említett siklósi Tenkes Kapitánya Lovastanyát, ahol festői környezetben és végtelen nyugalomban, hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival teszik teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását. Mintegy hatvanfős kistermük lehetőséget nyújt a meghitt családias esküvőtől kezdve akár a több száz fős „hét országra szóló” lakodalomig. (http://www.tenkeslovastanya.hu/)
Kiváló választás lehet még lakodalom helyszínéül a kiváló konyhájú villánykövesdi 150 éves, megújult Fülemüle Csárda is, mely a sváb világ hangulatát idézi elénk. Kerthelysége mintegy 200 fő befogadására képes, a gyerekeknek külön játszótér és gyerekmenü áll a rendelkezésére. Ha a környéken jártok, mindenképpen javasoljuk nektek, hogy próbáljátok ki a konyháját, garantáljuk, hogy nem fogjátok megbánni! Mi a visszatérő vendégek közé tartozunk. (http://www.fulemulecsarda.hu/) 
 

Hol aludjunk, ha nem vagyunk helybéliek?

Egyszer minden buli véget ér, és igazából ahhoz, hogy mindez jó hangulatban történjen és lehetőleg hajnaltájban, nem árt, ha az a buli el is tud kezdődni, és nem távozik a vendégseregnek azon része éjfél után 10 perccel, mely messzebbről érkezett. Ehhez szeretnénk mi nektek Villánytól mintegy negyedórányi autóútra található 156 férőhelyes szállodánkkal elérhető áron megoldást kínálni! A Hotel Beremend Rose 2 és 4 ágyas szobákat kínál a megfáradt násznép számára, transzfert igény esetén egész éjszaka biztosítunk. Szállodánk minden szobája saját fürdőszobával felszerelt, mintegy 40 fő befogadó képességű éttermünkben pedig másnap svédasztalos falusi reggelit fogyaszthatnak el a kedves vendégeink. Saját csoportodra szabott kedvezményes ajánlatunkat itt kérheted!
 
Várjuk, hogy találkozzunk Magyarország legdélibb pontján!
 

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Időjárás

Beremend
11. 15. Sze


Min-Max: °C °C


Heti időjárás előrejelzés

Látnivalók, programok

Megbékélés Kápolna

A Megbékélés Kápolna Beremend községének területén található. A kápolna építését 1993-ban kezdték meg... Tovább

Eseménynaptár

2024 Május

H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most