A Hotel Beremend Rose most egy új akcióval jelentkezik: interaktív szerepjáték, mint csapatépítés a Villányi borvidéken.

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Június 24. Hétfő - Iván

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Ki lesz a dél csillaga!? Legyél te egy krimi vagy egy vígjáték főszereplője Beremenden!

A Hotel Beremend Rose most egy új akcióval jelentkezik: interaktív szerepjáték, mint csapatépítés a Villányi borvidéken.

Szerettél volna filmsztár lenni? Szeretnéd tudni, milyen színészként végigjátszani egy darabot? Esetleg szeretnéd tudni, milyen egy szerepjáték a valóságban, valódi helyszíneken valódi színészek közreműködésével, úgy, hogy te vagy a főszereplő? A Hotel Beremend Rose most egy új akcióval jelentkezik: interaktív szerepjáték, mint csapatépítés a Villányi borvidéken. Olvasd el cikkünket, meglátod, megéri csapatot szervezni és eljönni hozzánk egy különleges élményért!


 

A legizgalmasabb csapatépítés, amit valaha láttam – a szerepjáték

Bár a profi színészek segítségével játszott szerepjátékról mindig Bill Murray „Az ember, aki túl keveset tudott” című filmje jut eszembe, nagyon vártam azt, milyen lehet egy igazi „filmben” szerepelni. A FER produkció és a Hotel Beremend Rose közös szervezésével a Villányi borvidékre hozott csapatépítés azonban zseniális! Itt igazán összejönnek a munkatársak, itt valóban jól szórakozunk, itt valóban újfajta élményeket kapunk. Gondolj bele a sztorikba: 
  • Gyilkosság a cementgyárban. 
  • A Tenkes kapitánya (a helyszín az eredeti filmnek is helyszínt adó Siklósi vár)
  • Mission imposibble – a lehetetlen küldetés

Villányi borvidék szállás

Mindezt profi színészek segítségével, szereplésével és Veled! Ugye, hogy kihagyhatatlan!? Gondolj bele, a siklósi vár, ami magában is gyönyörű és teljességgel épp. Fogdáiban ott lengedez a sötét középkor szelleme, dísztermeiben szinte még hallani a bálozók kacagását. Ebbe a korban is lehetsz királylány, várúr vagy akár rabló is. A beremendi cementgyár mintegy hatalmas UFO emelkedik ki a Siklós-Villányi borvidékből. Éjszaka különösen misztikus lámpáival, monumentális sötét árnyával. Játékból te vagy a cementgyár milliárdos urának lánya/fia, aki a meggyilkolt vezérigazgató tettesei után nyomoz, de közben furcsa nemzetközi titkosszolgálati szállakra is rálel…  Izgalmas, ugye? Nincs más dolgod, csak felvenni velünk a kapcsolatot és már el is mondjuk, hogyan lehetsz te a Dél Csillaga, egy sztár színész az ország legdélebbi pontján, Beremenden! Kérj ajánlatot most, kattints ide! 
 
A siklósi várbörtön fogja
 

Miért érdemes a Hotel Beremend Rose-t választani szerepjátékos csapatépítésre is?

A Hotel Beremend Rose a Villányi borvidék egyik legnagyobb és talán legkedvezőbb árú szállodája. Van kapacitásunk egy teljes cég elszállásolására, mindezt megfizethető áron, jó szolgáltatással, messze földön híres ételekkel és országos borkínálattal. A FER produkció, vállalkozásunk szakmai része nem ma kezdte a színészi pályát: Színházi társulatként angol és magyar nyelvű bohózatokkal, drámákkal, színdarabokkal nevettették és siratták meg nézőiket. Sikerüket több éves kőszínházi munka, külföldi színházi vendégszereplések, itthoni és kinti elismerések (pl.: 6 filmes fesztivál díj 2013ban Los Angelesből CHAPLINA c. kisfilmjeik kapcsán, nemzetközi színházi díj Los Angelesből "Ördög" c. előadásuk kapcsán) is bizonyítják. Ma már azonban – nagy játékfilmes, filmes és egyéb művészeti munkáik mellett – kimondottan csapatépítésre kifejlesztett interaktív krimi játékokkal és egyéb színvonalas, kreatív, kifejezetten színészi profizmust igénylő produkciókkal állunk az Önök rendelkezésére magyar és angol nyelven. 
 
 

Ha most foglalsz szállást 2014-es csapatépítésetekre akár 30% kedvezménnyel is teheted ezt! Ha biztosítani szeretnéd céged számára ezt a kedvezményt, jelentkezz ide kattintva, és megkeresünk a részletekkel! 

 
 

Szerző: Máté Balázs, marketing igazgató

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Időjárás

Beremend
11. 15. Sze


Min-Max: °C °C


Heti időjárás előrejelzés

Eseménynaptár

2024 Június

H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most