Hotel Beremend Rose,csapatépítés, disznótor,sportos csapatépítés,szerepjáték

In English Po Polsku по-русски Româneşte

2024. Május 20. Hétfő - Bernát, Felícia

Ünnepi hangoló „déliesen”: Pécs, Beremend, Siklós, Mohács körutazás Kulturális utazások hétvégéje Délvidéken kép alt
Diákcsomag akciós ajánlat A Villányi borvidéken
Kompletten megszervezett kirándulások a Délvidék legszebb tájain kedvező áron!
Ünnepi kirándulás Pécs, Beremend, Siklós, Mohács 2 nap élmény a Délvidéken
3 napos kirándulás a Villányi Borvidéken változatos programokkal

Csapatépítés olcsón és kreatívan, akár 2500 forint/fő-től! Befektetés, ami biztosan megéri: elégedett, egymással együttműködő munkatársak!

 Hotel Beremend Rose,csapatépítés, disznótor,sportos csapatépítés,

Legnépszerűbb szolgáltatásunk a csapatépítő programok szervezése! Csapatoknak nyújtott nagy kedvezményeink mellett ennek természetesen szakmai oka is van! Mi ismerjük a hatékony csapatépítés titkát! A főnöknek egy ütőképes csapatot nem lehet, csak egyszerűen a pénzel motiválni. Össze kell szoktatni a csapat tagjait, fontos, hogy a lehető leginkább megismerjék egymást. Kutatások támasztják alá, hogy a csapat teljesítőképességét nagyban növeli, ha időről időre közösen kiszakítjuk őket a hétköznapok világából, az elfásultságból és élményekben gazdag kikapcsolódást nyújtunk nekik.Profi csapatépítő partnerek a színes programokért

Ehhez biztosítunk helyszínt és professzionális csapatépítő partnereink segítségével szakmailag megalapozott programokat is. Hagyjátok magatok mögött a nagyváros zaját és válogassatok színes program kínálatunkból! Ilyen jellegű programokhoz nincs is szebb és jobb hely, mint a villányi borvidék!

Egyedi és előre megtervezett progamokat is vállalunk

Gyakorlatilag bármilyen egyedi igényt és kívánságot ki tudunk elégíteni! Legyen szó sportos csapatépítésről, disznótorról és egyéb kreatív csapatépítős programokról, mint például a puszta olimpia, szeszcsempészet, hintó tolás szlalom pályán! :)

Mindezek az anywine borklub által válogatott borokkal és borvacsorákkal is megkoronázhatók!

 

Aktív, sportos csapatépítést szeretnél egy gyönyörű vidéken, színes programokkal? Valamilyen alternatív, kreatív csapatépítésre vágysz? Legyél Te egy krimi vagy egy vígjáték főszereplője Beremenden! Esetleg egy hizlaló emelkedett hangulatú programot szeretnél? Gyertek hozzánk egy élménydús disznótorra! Mi megadjuk a módját!
Bármilyen igény is merüljön fel, megoldjuk! Várunk mindenkit szeretettel!

 

Ossza meg!

Vissza: Aktuális
címkék:

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólniCukorbeteg barát szállás Borshop

Aktuális

Bortrezorok Villányban!

Bortrezorok Villányban!

A hajdani kúriák, kastélyok elengedhetetlen része volt a borospince, melyet sokszor nem csak a borok tárolására használtak, hanem egy-egy ünnepi alkalommal vacsorát és borkóstolást is rendeztek.

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

Márton-napi Újborszentelő Mulatság, Villányban!

"Aki Márton napon libát nem eszik, az éhezni, aki újbort nem iszik, az szomjazni fog" - szól a mondás. 2015 november 7-8. Márton-napi Újborszentelő mulatság, melyet elsőként a Polgár Pincészet rendezett meg, mára már számos más helyen is tartják. Ez alkalomból az egész éves munkát, a szüretet ünnepeljük, az Újborokat felszentelést követően mi kóstolhatjuk meg a világon elsőként.

Szobafoglalás
Akciós csomag ajánlataink

Eseménynaptár

2024 Május

H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

Útvonaltervező

Tervezze meg útvonalát a Hotel Beremend Rose-ba most